top of page

Heidi startet Attåt på Amfi

Heidi Karlsen (f93) åpnet kafeen Attåt nede på Amfisenteret 2. april 2024. I lokalene der Nosh var frem til årsskiftet 23/24. Før den tid var Minas spiseri i de samme lokalene. Heidi Karlsen foretok omfattende oppussing og endring før hun åpnet første dag etter påske.



Navnet Attåt ble valgt fordi det er veldig lokalt ord. Dialektordet attåt betyr «i tillegg til». Som eksempel bruker hun at man på denne kafeen kan få hjemmelagde kanelsnurrer med baristakaffe attåt.

Det er ingen typisk middagskafe, men de serverer en del varme retter. Det går mer i gode salater, avocadotoast og de nevne kanelsnurrene. I avisartiklene før åpning ble det nevnt fokus på unge og barnefamilier.

Heidi Karlsen fikk 50.000 kroner fra kommunens næringsfond til den nye kafedriften. Ifølge avisa Nordland var ett av argumentene at hun virker forbilledlig for andre kvinner.

Den daglige lederen på Attåt har vært lærling som kokk i forsvaret, og jobbet frem til ut januar 2024 på Valnesfjord helsesportssenter.

Hun er datter av Ellen eliassen og John Arne «Jonte» Karlsen

 

Kilde: Flere artikler i Saltenposen av Lise Berntzen

 

Comments


Satte du pris på denne og andre artikler på den åpne nettsida altomfauske.no? Vis det gjerne med å vippse noen kroner til altomfauske.no, vippsnummer  621052.
 
Tilbakemeldinger, tips, ideer, bilder: stigbk@stigbk.no eller 90 09 58 45.
 
Stig Bjørnar Karlsen

bottom of page